Járványügyi korlátozások és bemutatóhely zárás

Ökoturisztikai létesítményekkel kapcsolatos járványügyi védelmi előírások miatt az Ócsai Tájház tárlatai átmenetileg bezárnak és a program szolgáltatása szünetelnek.

20200312105247-exclamation-mark-clipart-2-hqanrnrk.jpg

A járványügyi intézkedésekkel összefüggésben Füri András, a Duna–Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója 2020. november 11. éjféltől az alábbiakat rendeli el:

  • Az Igazgatóság központi irodaépületében és a tájegységi irodákban személyes ügyfélfogadás nem lehetséges!
  • Az Igazgatóság által működtetett valamennyi bel-és szabadtéri bemutatóhelyünk, idegenforgalmi barlangunk bezár, látogatókat nem fogadhat! A szabadon látogatható tanösvények egyénileg, családoknak továbbra is felkereshetők.
  • A látogatók számára meg nem nyitott barlangok vagyonkezelői hozzájárulással történő látogatása a továbbiakban tilos.
  • Az Igazgatóság a működési területén eltérő rendelkezésig nem szervez rendezvényeket, programokat, a már meghirdetetteket lemondja.
  • A királyréti Hiúz Ház erdei iskola turisztikai szálláshelyei nem vehetők igénybe!
  • Továbbra is szükséges a humánegészségügyi előírások fokozott betartása, a kézfertőtlenítés, a szájmaszk viselése, és a megfelelő távolságtartás.

A szabályozás vonatkozik a programajánlóban meghirdetett túrákra, a DINPI által aktuálisan meghirdetett túrákra, programokra, a bejelentkező csoportok által megrendelt túrákra és a programokra, illetve minden ökoturisztikai létesítmény működésére.
Jelen szabályozás visszavonásig érvényes.

  1. november 10.
    Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság