Kajlával az ócsai Öregfaluba!

Elő a Kajla Útlevelekkel!
kajla.png

2024-ben is érdemes a gyereknek a Kajla Útlevelüket magukkal hozniuk, mert fenntartónk a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és az Ócsai Református Műemlék Templom Alapítványa kedvezményeket bíztosít a tárlatokat meglátogató gyerekeknek.

Kedvezmények Kajlával

Ócsai Tájház portáin 1.400 Ft helyett 🐕-val 1.000 Ft/gyermek
Ócsai Tájház és Műemlék Templomba 2.000 Ft helyett 🐕-val 1.400 Ft/gyermek
🐶
Vahhúúú!
📩Várjuk a szervező pedagógusok jelentkezését az
ocsaitajhaz@dinpi.hu
📩e-mail címen!

Csoportos kirándulás Kajlával

A tárlatvezetők mindig a korosztály érdeklődésének megfelelően mesélnek a tájházegyüttesről és a műemlék templomról. Az egész kicsik figyelmét is leköti, a olykor játékos, interaktivitáson alapuló ismeretátadás.
A nagyobbak számára már felvetődnek olyan kérdések a bemutatás alatt, amelyek építenek tanulmányaikra, így megerősítve az iskolai oktatás tananyagát.
Évi többezer gyermek látogat el az ócsai Öregfalu látványosságaihoz és a tájvédelmi körzet területeire, így kollégáink nagy tapasztalattal bírnak a különböző korosztályok figyelmének lekötésében.
Természetesen ettől még kiállítóhelyeink a múzeumi etikett szerint működnek, de ezeket a szabályokat is okítjuk a lurkóknak.
Udvarainkban tudunk helyet biztosítani a szabad játéknak is, így a kiránduló csoportok akár egész napot is eltölthetnek nálunk.

Családi programnapok Kajlával

A családok számára ajánljuk szombati programnapjainkat, amelyekről bővebben itt tájékozódhatnak, avagy Facebook oldalunk eseményei között.

Hamarosan nyitunk!

Az Ócsai Tájháznál 2024. március 1-től ismét szeretettel várjuk látogatóinkat!

Leendő nyitvatartás egyéni látogatóknak:
péntek: 11.00-17.00
szombat: 11.00-17.00
vasárnap11.00-17.00
Tálatvezetések:
szombaton 11.00 és 14.00-kor
vasárnap 14.00-kor
***
Az Ócsai Református Műemlék Templom 2023. március 1-től szintén látogatható az Ócsai Tájháztól induló tárlatvezetések alkalmával.
Tárlatvezetések indulnak:
szombaton 11.00 és 14.00-kor,
vasárnap 14.00-kor.
***
Mindkét látványosság csoportos látogatása keddtől-péntekig lehetséges. Időpont egyeztetés céljából keressék kollégáinkat az ocsaitajhaz@dinpi.hu e-mail címen!