Az étel íze, a vidék zamata

A 19-20. század hagyományos, gazdálkodó életvitelét bemutató Ócsai Tájház több, mint tárgyak gyűjteménye. Igazi közösségi hely, ahol találkoznak a több évszázados hagyományok és a modern ember elvárásai.
A Duna-Ipoly Nemzeti Park védjegyével ellátott szürkemarha szalámi megvásárolható a látogató számára. 

szomor_termek.jpg


Állataink szabadon nevelkednek, táplálékukat a Duna-Ipoly Nemzeti Park ökológiailag tiszta gyepein legelik, így húsuk finom, telt ízű és rendkívül zamatos. A készterméknél fontos szempont, hogy a húsok jellegzetes íze megmaradjon a feldogozás során. Ezeket a húsokat a Szomor Húsüzem kiváló szakemberei dolgozzák fel saját recept alapján a Nemzeti Parkok számára.

20160216081545-dinp-termek-logo-dgeojkbo.jpg


Nemzeti Parki Védjegy a vásárlók és fogyasztók felé minőségi garanciát jelent, hogy a termék környezetkímélő módon előállított, jó minőségű, és az adott területhez közvetlenül kapcsolódik.

szomorszalmi3-5uri6nlryb.jpg


ÉLJEN VENDÉGSZERETETÜNKKEL ÉS LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!


A MEGELEVENEDŐ HAGYOMÁNY

                                                         

2020-ban nyitva tartás március 1. - november 30. között:

Egyéni látogatók részére:
péntektől-vasárnapig, 10.00-16.00.
Csoportok részére:
keddtől-csütörtökig, 9.00-14.00.
Bejelentkezés a tájházba és a programokra: Kormos Rebeka, +36 30 494 3368, ocsaitajhaz@dinpi.hu.
Bejelentkezés a túrákra: Berecz Tibor, +36 70 504 2382, bereczt@dinpi.hu.
Cím: 2356 Ócsa, Dr. Békési u. 4-6., 
Megközelíthető: vonattal a Nyugati pályaudvarról, busszal a Népligeti buszpályaudvarról (Ócsa, Városháza megálló), autóval az 5-ös útról vagy az M5-ös autópályáról.
Weboldal / Ócsai Tájház
Facebook / Ócsai Tájház
Instagram / Ócsai Tájház