Bezár a Tájház!

Kedves Látogatóink, Tisztelt Partnereink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kormányzati járványügyi intézkedésekkel összhangban 2020. március 17-től az alábbi rendelkezések lépnek életbe:

· A Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság valamennyi bemutatóhelye, szálláshelye, valamint erdei iskolája bezár.
· Előre meghirdetett programjaink, rendezvényeink elmaradnak.
· A szakvezetéses túrákra és környezeti nevelési foglalkozásra bejelentkezett csoportok részére a lefoglalt/megrendelt programok nem kerülnek megtartásra.

A rendelkezés visszavonásig érvényes. Az aktuális információkért kérjük kövessék Igazgatóságunk honlapját és Facebook oldalát.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság

szeged-klub-zarva-2018.png

A fenti intézkedések révén:

A Tájház bezár minden látogató számára, a fennálló helyzet idejére további bejelentkezéseket nem tudunk fogadni. Az eddigi bejelentkezőknek sem tudunk semmilyen programot biztosítani.

A Tájház épületeibe, udvarára és a Turjánházba szóló előzetes bérlések esetén (esküvői fotózás, filmezés, terembérlet) ezeket a területeket sem tudjuk rendelkezésre bocsátani.

A meghirdetett garantált túrákat, és a külön bejelentkezőknek szervezett túrákat, valamint egyéb tájházi programjainkat nem tudjuk megtartani.

A jegymsetrer.hu felületén előzetesen megváltott jegyek a 2020. évi túra időpontjához képest 12 hónapig, ugyanazon a bemutatóhelyen felhasználhatóak, akár más meghirdetett túrákra is.

Megértésüket köszönjük!

tajhaz_dinpi_termeszetvedelem_logo.jpg