Az étel íze, a vidék zamata

A 19-20. század hagyományos, gazdálkodó életvitelét bemutató Ócsai Tájház több, mint tárgyak gyűjteménye. Igazi közösségi hely, ahol találkoznak a több évszázados hagyományok és a modern ember elvárásai.
A Duna-Ipoly Nemzeti Park védjegyével ellátott szürkemarha szalámi megvásárolható a látogató számára. 

szomor_termek.jpg


Állataink szabadon nevelkednek, táplálékukat a Duna-Ipoly Nemzeti Park ökológiailag tiszta gyepein legelik, így húsuk finom, telt ízű és rendkívül zamatos. A készterméknél fontos szempont, hogy a húsok jellegzetes íze megmaradjon a feldogozás során. Ezeket a húsokat a Szomor Húsüzem kiváló szakemberei dolgozzák fel saját recept alapján a Nemzeti Parkok számára.

20160216081545-dinp-termek-logo-dgeojkbo.jpg


Nemzeti Parki Védjegy a vásárlók és fogyasztók felé minőségi garanciát jelent, hogy a termék környezetkímélő módon előállított, jó minőségű, és az adott területhez közvetlenül kapcsolódik.

szomorszalmi3-5uri6nlryb.jpg

Az Ócsai Tájház portáján a szalámik 
30-40 dkg kiszerelésben 4500 Ft/kg áron megvásárolhatóak.


ÉLJEN VENDÉGSZERETETÜNKKEL ÉS LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!


A MEGELEVENEDŐ HAGYOMÁNY

Várjuk szeretettel egyéni vagy csoportos látogatóinkat!
Szerda-péntek 9.00-16.00
szombat-vasárnap 10.00-17.00
Hétfő szünnap. Kedd a csoportok napja (bejelentkezés szükséges).
A hivatalos ünnepnapokon hétvégi nyitvatartási rend mellett várjuk a látogatókat.
Weboldalunkon és Facebook oldalunkon tájékozódhat aktuális eseményeinkről, árainkról. 
Bejelentkezés: +36 30 494 3368